top of page
Search

Workplus gets awarded as "Top Hungarian Outstanding Brand 2020"

--- BREAKING NEWS AT THE WORKPLUS BUSINESS BOUTIQUE !!! ---


After being chosen as Hungarian SuperBrand in 2012

It's A Great Honour and Direct Appreciation for All The "Invisible Work" we do at Workplus - to Be chosen by such high profiled professionals as Magyar(Hungarian National) Brand Comittee.

Workplus Hungary Ltd was selected as an Outstanding Business Brand 2020. It's Responsibility - an Honour & Appreciated Motivation !!!!

Thank You #MagyarBrands & All Our Exepctional Colleagues, Partners & Loyal Client's of the past 30 Years :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Nagy meglepetésben volt része a Workplus csapatának ma délelőtt , amikor is egy futár kézebesítette a MagyarBrands megtisztelő kitüntetését - miszerint cégünket, a Workplus Hungary Kft. választották egyetlen üzletfejlesztő cégként (másik 350-el a sub kategóriában) "Kíváló Üzleti Márkának" Magyarországon !

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az eredetileg kitűzött cél az elmúlt 11 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

A kezdeti törekvéseknek ma már 750 márka örülhet, a MagyarBrands 2020 program ennyi magyar márkát tart számon a legkiválóbbak között. Rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete 2020-ban, a pandémia idején: kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Workplus Hungary kft KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

Mivel nem regisztráltunk, fizettünk, kampányoltunk sehol a címért, nagyon jól esett az elismerés, hiszen cégünk profilja - az üzleti fejlesztés - nem "kézzel fogható" inkább érezhető - ha hatékony - így az Oklevél és Cím Megtiszteltetés & Hála & Motiváció kombinációra kötelez - és energiával lát el - amivel már most fel vagyunk töltve 2021-re !!!!

Köszönjük!:)

www.workplusglobal.com


#workplusglobal #workplusconsulting #businessdevelopmentconsultancy #brandexcellence #hungary #magyarbrands #magyarbrands2020


2 views0 comments
bottom of page